За нас

Преводи и легализация

от "Бела Вентис" ООД

Агенция за преводи и легализация „Бела Вентис“ ООД предлага преводи на над 30 езика и работи с над 40 заклети преводачи. Агенцията разполага с професионалисти, които владеят едни от най-редките езици, имат съответните удостоверения, широки познания и владеят специфичната терминология на съответния език. Предлагаме също и легализация на всички видове документи във всички институции в България. Нашата агенция има за цел да предлага качествена, бърза и конкурентна услуга.

„Бела Вентис“ ООД извършва както преводи на стандартни документи (общински/бланкови), така и на специализирани в следните области: медицина, право, техническа документация и всички останали документи, издадени от българските и чуждестранни институции. Освен това нашата агенция предлага и усти преводи на над 30 езика дори и в специализираните области.

Агенцията предлага и доставка на готовите документи чрез куриер.

Сключване на абонамент за преводачески услуги и отстъпки

Възползвайте се от нашите договори за сътрудничество, чрез които ще можете да работите с нас на преференциални цени и ще получавате отстъпка при по-голям обем. При подписване на „Договор за отстъпка“ Вие ще имате възможност да получите персонално обслужване и да се възползвате от голямо количество преводачески страници, които ще бъдат изчислени на база Вашия договор. Договорът осигурява предимство при обслужване на Вашата поръчка и персонално отношение с представителите на Вашата фирма. Корпоративните клиенти са наш приоритет и работим усилено те да останат доволни.

За повече информация, моля, прочетете секцията „Корпоративни клиенти“ на нашата страница.

Станете наш клиент

Ако се интересувате от възможност за дългосрочно сътрудничество, което Ви гарантира сигурни и коректни преводачески услуги, свържете се с нас.

Преводачи

Работим с екип от специално избрани преводачи, които са минали професионални тестове за нивото на владеене на езика. Качеството на нашата услуга е гарантирано, защото работим с екип, подбран изцяло от нас и доказан през годините. Всички преводачи в агенцията са подписали клетвена декларация за вярността на извършения превод и декларация за конфиденциалност, по този начин гарантираме, че Вашите документи са на сигурно място при нас. Нашите преводачи са също така и завършили филолози, което допринася за качеството на услугата.

Scroll to Top