Корпоративни клиенти

Превод и легализация от Бела Вентис

Договори за отстъпки

Ние разбираме нуждата от планиране на разходите и създаване на определен бюджет, предлага на своите клиенти дългосрочни и предвидими планове за превод и легализация, чрез които имат възможност да бъдат подготвени за ежемесечните си разходи, свързани с преводите.

Агенцията предлага иновативна услуга в областта на договорите за отстъпки. Нашата цел е клиентите да бъдат възможно най-улеснени чрез сключване на договор, който ги освобождава от задължението за изчисляване на броя на страници и прави комуникацията много по-лесна.

Договорът за отстъпка е предназначен за корпоративни клиенти, които имат нужда от превод и легализация на техните документи. Ние предлагаме цялостно обслужване – превод, легализация и доставка на готовите документи чрез куриер.

Договорът за отстъпка може да включва също така и редакция на корпоративни договори, сайтове е всякаква документация от български език на избрания от вас чужд език и обратното. Нашата агенция предлага договори за отсъпка на всички фирми, които извършват дейност с чуждестранни партньори, и които имат нужда от превод.

Предлагаме индивидуално договаряне на условия, срокове и цени, гарантирайки на нашите корпоративни клиенти пълна конфиденциалност по отношение на техните документи. Разполагаме с всички форми на комуникация и гарантираме качество, професионализъм и бързина. Клиентите, които вече са ползвали нашите услуги и тези, които продължават да ги ползват, са се убедили изцяло в нашия професионализъм и специално отношение. Вярваме, че бъдещите ни клиенти ще останат доволни и ще намерят атрактивни условията за съвместна работа, които предлагаме .

Свържете се с нас за повече информация относно договорите.

КОРПОРАТИВЕН ДОГОВОР

Видове договори

Дай на компанията си летящ старт

BASIC

Най-подходящ за
стартиращ бизнес

Вземете -10%

при превод от 25 стр. до 50 стр. на месец

MEDIUM

Най-подходящ за
среден бизнес

Вземете -15%

при превод от 50 стр. до 100 стр. на месец

PROFESSIONAL

Най-подходящ за
развит бизнес

Вземете -25%

при превод на над 100 стр.
на месец

Превод и легализация

Предимства на корпоративния договор за превод и легализация

Целта на услугата за корпоративни клиенти е клиентите да бъдат възможно най-улеснени чрез сключване на договор, който ги освобождава от задължението за изчисляване на броя на страници и прави комуникацията много по-лесна. Също така Бела Вентис предлага цялостно обслужване – превод, легализация и доставка на готовите документи чрез куриер.

Договорът за отстъпка може да включва също така и редакция на корпоративни договори, сайтове е всякаква документация от български език на избрания от вас чужд език и обратното. Нашата агенция предлага договори за отстъпка на всички фирми, които извършват дейност с чуждестранни партньори, и които имат нужда от превод.

Агенция за превод и легализация Бела Вентис предлага индивидуално договаряне на условия, срокове и цени, като гарантираме на нашите корпоративни клиенти пълна конфиденциалност по отношение на техните документи. Разполагаме с всички форми на комуникация и гарантираме качество, професионализъм и бързина.

Клиентите, които вече са ползвали нашите услуги за превод и легализация и тези, които продължават да ги ползват, са се убедили изцяло в професионализма на Агенция Бела Вентис и специално отношение. Вярваме, че бъдещите ни клиенти ще останат доволни и ще намерят атрактивни условията за съвместна работа, които предлагаме.

Превод и легализация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Търсите надеждна и коректна агенция за превод и легализация на Вашите документи?

Ние ще Ви помогнем. Заповядайте при нас и вземете Вашия високо квалифициран превод!

Scroll to Top