Преводът и глобализацията

Ако имате нов сайт и бихте искали да го преведете на основните езици, към които е насочен Вашият бизнес, то агенция за преводи и легализация „Бела Вентис“ ООД е точното място. Агенцията предлага също и превод на ръководства на потребителя, рекламни материали, брошури и всичко свързано с Вашата рекламна дейност.

 

В период, в който глобализацията става все по-належаща и нуждата от превод става все по-голяма, може би е дошъл моментът да започнем да гледаме на превода като на инвестиция, а не като на разход. Ако Вашият сайт бъде преведен на професионално ниво, може да бъде една много добра визитна картичка за марката, която искате да разграничите от конкуренцията, постигайки признание в международен план.

Качеството на текста е толкова важно, колкото и сложните графики или промоционални видеоклипове, които често се срещат в много сайтове на различни компании. Така че защо да не запазите част от бюджета и за добър превод? Добрият превод може да Ви осигури много нови клиенти, привлечени от Вашите усилия да задоволите нуждите им на техния роден език. Дали потенциалният клиент не би бил по-склонен да закупи продукт, който има документация на собствения му език и добре преведено ръководство? Със сигурност!

А по време на международен панаир (бизнес срещи, конференции, семинари и т.н.) възможностите за правене на бизнес с хора от цял свят на съответния майчин език не са ли най-добрият начин да разширите бизнеса си? Да не говорим за по-малко разпространените езици на европейско ниво, като арабски, иврит, украински, нидерландски, шведски и т.н.: потенциалните заинтересовани страни със сигурност ще оценят вашето усилие да говорите техния език.

Ако Вие притежавате компания, която иска да се развива извън границите на Република България, възползвайте се от нашата услуга „превод на сайт“ и „придружаване от квалифициран преводач“, а ние Ви гарантираме, че ще получите възможно най-професионално обслужване, което ще бъде много полезно за Вашия развиващ се бизнес.

 

 

 

Сподели публикацията:
Scroll to Top