Превод на уеб сайт от Бела Вентис ООД

Защо да преведете уеб сайта си?

 

Без значение какъв е Вашият бизнес, ако искате да направите продуктите си известни в чужбина, Вашият уеб сайт е Вашата витрина, той е най-ценният маркетингов инструмент. За да постигнете това, Вие се нуждаете от качествен превод, който да представи сайта Ви в същата светлина, в която е представен и на майчиния Ви език. Всъщност преводът на вашия уеб сайт може да увеличи възможността да имате нови посетители и следователно нови потенциални клиенти, затова е важно посланието, което искате да предадете, да е ефективно, за да достигнете до вашите посетители и потенциални клиенти.

 

Защо да разчитате на професионалисти, а не да импровизирате с превода?

 

Запомнете, че никога не трябва да правите буквален превод на уеб сайта си от Вашия на чужди езици, защото всяка страна има своя култура и свой начин на получаване на съобщенията. Не рискувайте с импровизирани преводи, които могат да доведат до загуба на посетители на Вашия уеб сайт и следователно потенциални клиенти, а се обърнете към професионалисти в сектора, за да може да получите качествено преведен сайт. Преводът трябва да бъде направен от преводачи, които притежават нужните познания в сектора, в който се развива Вашият бизнес, да успеят да интегрират отлично съдържанието на сайта на чуждия език и да умеят да използват подходящата терминология.

 

Какво можем да направим за вас?

 

Разполагаме със собствена мрежа от специализирани преводачи, които се избират въз основа на темата на Вашия сайт, като гарантираме качествен и професионален превод, от който ще останете доволни.

 

За оферта можете да ни изпратите текста за превод в текстов файл или да ни изпратите връзката на сайта с точните указания кои части от сайта трябва да бъдат преведени на office@bellaventis.com

 

Не импровизирайте с Вашия превод, а се обърнете към професионалисти, защото имиджът на Вашата компания си заслужава.

Сподели публикацията:
Scroll to Top