Превод и легализация на диплома за средно и висше образование

С наближаването на края на учебната година се появява и нуждата от превод и легализация на съответните дипломи и удостоверения. Всеки, който желае да продължи обучението си в чужбина, ще трябва да преведе и легализира дипломата си. Същото се отнася и за чуждестранните лица, които желаят да се обучават в Република България. Преводът и легализацията отнемат около 10-тина работни дни, които  включват извършването на превода, поставянето на „Апостил“ от НАЦИД и заверката на подписа на преводача от Министерство на външните работи, затова не губете време, а се възползвайте от нашите услуги.

Нашата агенция предлага услугата превод и легализация на дипломи за средно и висше образование, издадени от всички училища и университети в България и чужбина,  а също така има богат опит в превода на дипломи, издадени от всички медицински университети в цялата страна. Цената за превод е от 14,00 лв на страница от 1800 символа без ДДС. Обемът на дипломата за средно е между 2.5 и 4 страници, а на дипломата за висше образование (включително приложението) е между 4 и 5.5 страници, според застъпените предмети и изпити.

Ние държим на образованието и нашите преводи го доказват. Не изпускайте шанса си да учите в предпочитания от вас университет и се доверете на нашите експерти, гарантираме, че ще останете доволни!

Сподели публикацията:
Scroll to Top