Писмени преводи от и на всички европейски езици от Бела Вентис

Нашата агенция предлага професионални и висококачествени писмени преводи от и на всички европейски езици. Писменият превод е процес, при който текст от един език на друг се превежда, като се запазва контекста, граматиката, стила, правилата и стандартите за писане на двата езика.
В специфичната терминология на писмените преводи съществуват и две понятия, едното е „изходен текст“, това е текстът, който трябва да бъде преведен, а пък „целеви текст“ е крайният резултат, който при нас винаги е на високо ниво.

Преводаческите услуги се използват много често от фирми, целящи по-добра репутация и поддържане на стандарт. Една уважаваща себе си компания не би използвала услугите на непрофесионални преводачи, защото грешките в превода понякога могат да развалят целия имидж на компанията, а дори и да доведат до загуба на пари. Но да не забравяме, че не само компаниите имат нужда от превод. Всяко лице, на което е необходим превод на диплома, общински документи, удостоверения от различни институции, сертификати и т.н., с цел образование или работа, винаги се обръща към агенция за преводи и легализация, за да бъдат неговите документи изготвени в съответствие с изискванията на чуждата държава.
Тъй като все повече български, но и чуждестранни фирми, правят своите услуги достъпни чрез интернет, нараства и необходимостта от качествен превод на уеб сайтове.
Ние сме специалисти в превода както на фирмени, така и на лични документи. Ако искате вашата компания да има добра репутация сред чуждестранните ви партньори и клиенти, или пък искате да сте сигурни, че преводът на документа, предназначен за чуждестранна институция, е на отлично ниво, не се колебайте да се свържете с нас!

Агенция за превод и легализация Бела Вентис!

Сподели публикацията:
Scroll to Top