Специализиран превод на фирмени документи от Агенция за превод и легализация Бела Вентис

Ние от Агенция за превод и легализация Бела Вентис сме специализирани в услугата „Превод на фирмени документи“ както от български на чужд език и обратното, така и на превод от чужд на чужд език. През годините сме успели да спечелим доверието на много български и чуждестранни дружества и организации, които са ни избрали за превод и легализация на техните фирмени документи.

Гарантираме превод на високо ниво, който се извършва винаги съобразно посочените от дружеството срокове. За всеки фирмен превод отговарят съответният преводач и избран от нас редактор, за да сведем до минимум възможността за грешки.

Ние предлагаме превод и легализация на дружествени договори, анекси, споразумения, статути, учредителни актове, актуални състояния, договори за покупко-продажба и всякаква фирмена документация.

Ние от Агенция за преводи и легализация Бела Вентис правим всичко възможно, за да улесним нашите партньори в процеса на подаване и получаване на материалите за превод. Можете да подадете и получите вашия документ за превод както сканиран по имейл, така и чрез лична доставка от нашия куриер.

За нас сътрудничеството с различни фирми е работа в екип и даваме всичко от себе си, за да предоставим максимално качествена услуга.

Заложете на професионализма в Агенция за превод и легализация Бела Вентис и ще получите качествен превод, който ще ви донесе много бизнес ползи занапред!

Ако сте собственик на фирма и търсите надеждна агенция за превод на Вашите документи, може да изпратите запитване през формата на нашия уебсайт или да се свържете с нас на имейл office@bellaventis.com, или да ни потърсите на посочените в уебсайта телефони за връзка.

Scroll to Top