Преводи от и на италиански език от Бела Вентис ООД

Италия е една от най-красивите страни в света, тя е богата на култура, обичаи и се слави с една от най-вкусните и предпочитани кухни в целия свят.

Интересен факт е, че Италия и България имат много общо помежду си. В Италия съществува една малка община на име „Челе ди Булгерия“, която е основана от Кан Алцек, четвъртият син на хан Кубрат, който с част от народа си се преселва в Италия. През последните 10 години обаче италианското присъствие се усеща все повече в България. Много италианци намират нашата родина за чудесно място за отваряне или развитие на бизнес, което води и до голямо търсене на преводачи, владеещи италиански език.

Нашата агенция е пряко свързана с италианския език и култура, поради това предлага професионални и специализирани преводи. Нашите преводачи са завършили филолози и извършват преводи в областта на правото, медицината, научната сфера и още много други. Разполагаме и с преводач от и на италиански език на място в нашия офис, което ни позволява да извършваме бърза услуга и да гарантираме, че по всяко време клиентите ни могат да се възползват от услуги, свързани с превод от и на италиански език.

Ако имате нужда от превод от и на италиански език, не се колебайте да се свържете с нас, гарантираме, че ще останете доволни!

Coliseum at sunset
Сподели публикацията:
Scroll to Top