Преводи от и на арабски език от Бела Вентис ООД

Арабският език е хилядолетен и универсален. Над 300 милиона души по света говорят арабски и е официалният език на повече от 26 държави. Той е официален език на Лигата на арабските държави, Африканския съюз, НАТО и ООН и е богослужебният и интелектуален език на исляма.

 

Арабският език се разпространява с появата на исляма, който бързо се разпространява в четирите ъгъла на земното кълбо. Освен това сега арабският език се разпространява най-вече чрез миграционни потоци и поради наличието на силни арабски общности на Запад.

 

През последните десетилетия интересът към арабския свят нараства значително поради политически, икономически и религиозни причини, които са повлияли на живота на хората по света. Затова нуждата от преводачи от и на арабски език става все по-голяма. За да отговорим на нуждите на пазара, ние работим с професионални и сертифицирани преводачи/филолози, които превеждат от и на арабски в областите: право, медицина, икономика и още много други. Нашите преводачи, които са и носители на езика, имат над 20 години опит с областта на преводите. Те са изпитани през годините, притежават нужните познание и опит.

 

Ако имате нужда от професионален превод от и на арабски език, ние сме готови да Ви сътрудничим! Гарантираме качество, професионализъм и бързина.

Сподели публикацията:
Scroll to Top